Per la selva, MOBILitza't

CAMPANYA DE RECICLATGE DE MÒBILS PER PROTEGIR

ELS ECOSISTEMES AFRICANS  

A la porteria de l'escola trobareu un Punt de recollida de mòbils en desús. Hem decidit que sigui permanent i anirem enviant els mòbils recollits cada cert temps.

A finals de desembre vam enviar els 140 mòbils recollits i hem rebut aquesta carta:

Teniu tota la informació dels apadrinaments aquí 

 

14 de gener de 2011

 

Bon dia, amics del col·legi CC Ntra. Sra. de la Consolació:
 
Reiterem el nostre agraïment per la vostra col·laboració en la campanya de reciclatge de mòbils “Mobilitza't per la selva”. Tenim el gust d'informar-vos que el vostre esforç per efectuar aquesta recol·lecta de mòbils té recompensa. A més de la satisfacció d'estar fent alguna cosa important pel nostre planeta, os convertireu de forma automàtica en Chimpamig@s per 1 any. Enhorabona !! Han guanyat 5 apadrinaments Chimpamig@s gratuïts!!!
Os recordo que podeu consultar la informació de cada ximpanzé en els següents enllaços:

·   Kudia
·   Kauka
·   Petit Prince

A més dels Certificats d’Apadrinament rebreu un informe detallat dels progressos dels ximpanzés triats i les novetats de Tchimpounga, enviat periòdicament al llarg de l'any per Fernando Turmo des de Congo.
Podeu veure més informació sobre aquest programa en aquest link:
http://www.janegoodall.es/es/chimpamigos.html

 

Reiterem el nostre agraïment per la vostra col·laboració en aquesta campanya i quedem a l'espera de rebre les vostres dades i el vostre formulari. Per favor, per facilitar la gestió d'aquests premis us agrairíem que ens ho féssiu arribar el més aviat possible.

Enhorabona de nou !!


Una abraçada!!!


Cristina

--
Cristina Pozo
Instituto Jane Goodall España
www.janegoodall.es
Campaña de reciclaje de móviles "Movilízate per la selva"
www.movilizateporlaselva.org

 

Des de la Comissió de Medi Ambient hem solicitat un apadrinament per cada un dels cicles de la nostra escola.

CAMPANYA DE RECICLATGE DE MÒBILS PER PROTEGIR

ELS ECOSISTEMES AFRICANS  

“Mobilitza’t per la selva” és una campanya de reciclatge de mòbils que llança l’ Institut Jane Goodall Espanya, amb el recolzament de la primatòloga i conservacionista Jane Goodall, ambajadora de l’Any del Goril·la 2009, Premi Príncep d’Astúries 2003 i Missatgera de la Pau per Nacions Unides.  

L'explotació del coltan, un valuós mineral què és fa servir en els nostres mòbils, ordinadors i consoles, està en el centre dels enfrontaments que produeixen milers de víctimes i refugiats a la República Democràtica del Congo. Per a satisfer la nostra creixent demanda, la mineria il·legal fa servir ma d’obra semi-esclavitzada, destruint a més, els hàbitats de moltes espècies com els ximpanzés i goril·les, en greu perill per la caça furtiva i la desforestació.

Vols saber com pots ajudar tu a disminuir aquesta demanda, reciclar i generar recursos per a protegir aquests ecosistemes?

Portant els mòbils que no utilitzeu, sense targeta ni carregador a la porteria del Col·legi. Us agraïm que feu extensiva la campanya a familiars i amics.

 

Per a més informació de la campanya: http://www.movilizateporlaselva.org/

Per cada 30 mòbils que recollim guanyarem directament un apadrinament anual Chimpamig@s (Rebem el Certificat de Chimpamig@ i fotos del ximpanzé triat, a més d'un informe detallat dels seus progressos i les novetats de Tchimpounga, enviat periòdicament al llarg de l'any per Fernando Turmo des de Congo (mínim quatre lliuraments anuals). Si voleu saber més: http://www.janegoodall.es/es/chimpamigos

 

US HEM PREPARAT UNS  VÍDEOS

PER CONÈIXER MÉS LA TASCA DE L'INSTITUT JANE GOODALL!!!