Concurs: Crea la mascota mediambiental de l'escola

Entrega de premis: 17 de juny de 2010

FELICITATS A LES PERSONES GUANYADORES 

I A TOT L'ALUMNAT PER LA SEVA PARTICIPACIÓ

MOLTES GRÀCIES!

Primer Premi

 

Anna Martínez

 

3r Primària A

Accèssit

 

Andrés Rodríguez i Laura Castell

 

3r ESO B

 

 

Aquestes són les mascotes finalistes del concurs!!!

El Jurat es va reunir el dia 1 de juny, a les 10h.

L'entrega de premis es ralitzarà el divendres, dia 17 de juny,

festa de l'escola, a les 20,30h del capvespre

 

CONCURS:

 

 CREA LA MASCOTA

 

  MEDIAMBIENTAL

 

                   DE L’ESCOLA

 

La nostra escola organitza un concurs de dibuix amb l'objectiu d'elegir la mascota del Medi Ambient. Podran participar tots els i les alumnes de l’escola.
S'ha de crear una mascota al·lusiva a temes mediambientals: consum racional de l'energia, reciclatge, reducció de residus, mobilitat sostenible, etc
L'objectiu és sensibilitzar-nos cada cop més en temes mediambientals i fomentar actituds i activitats que cuidin el nostre entorn i siguin sostenibles envers el nostre planeta i poder tenir una mascota mediambiental que identifiqui el nostre projecte mediambiental i ens acompanyi en les diverses campanyes i accions que realitzem envers el Medi Ambient. La comissió de Medi Ambient podrà adaptar el disseny de la mascota guanyadora, amb la supervisió de l’autor o autora.

 

PRESENTACIÓ

Disseny: Dibuix d’una mascota amb forma humana, animal, vegetal, mineral o qualsevol objecte que estigui relacionat amb el medi ambient.
Mida: A4
Tècnica: lliure     

Data de realització: Abril 2011

 

PROCÈS DE SELECCIÓ:

1ª Fase: Abril 2011                     

                     Cada curs (A o B) escollirà, per votació dels alumnes del propi curs el millor treball   Cada un dels treballs seleccionats (quedaran 20 treballs finalistes, un de cada curs – 12 de Primària i 8 de Secundària) s’entregaran als membres de la Comissió de Medi Ambient de l’escola. Cada treball durà enganxat al darrere un sobre tancat on constarà el pseudònim i el curs a fora, i el nom i els cognoms de l'autor/a a dins.

 

2ª Fase: Maig 2011

Un jurat format per: un membre de la Comissió Ambiental, un membre de l’equip directiu de l’escola, un membre de l’APIMA, un membre dels treballadors no docents i dos alumnes representants del Consell Escolar, decidirà quin és el treball guanyador i ho comunicarà a través de la Pàgina Web Mediambiental de l’escola i les cartelleres mediambientals del centre.

 

PREMI                                                                                         

S’estableixen un Primer Premi i un Accèssit. Els guanyadors rebran un lot de productes mediambientals i/o material escolar. La data d’entrega serà durant la setmana del Medi Ambient (juny 2011)